Synes godt om på Facebook?

Har du set jeg har en Facebook side? Nej? Jamen, det har jeg, og jeg synes det ville være helt vildt hyggeligt hvis du gad og hoppe forbi og give den et lille “Synes godt om”! Gider du? Så kan du trykke lige her, og komme direkte til siden. Tak! :)

På Facebook kan det ske, at der er lidt mere aktivitet, samt at man som “Liker” kan skrive Anbefalinger, indlæg og meget andet! Kom kom, da!

Og nu jeg har fat i dig, så er der kommet en lille opdatering til siden i nattens løb, så man nu kan bruge den lille scroller under billederne på forsiden. Den har ikke virket siden jeg skifte til dette design, hvilket jo egentlig slet ikke er i orden. Men NU(!) virker den!

Ha’ det rart!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>