CPH Vision+Terminal-2 = VISION

Hammelstrup.dk til Copenhagen Fashion Week? Bestemt! 

Jeg deltager under hele Copenhagen Fashion Week, selvfølgelig som fotograf, til VISION fashion fair – i samarbejde med beautyobsession.dk v/Helena Bruun.

Er du til det sidste nye skrig? og fede nyheder om mode?

Beautyobsession.dk vil byde på en masse fede og spændende interviews fra selve VISION, Terminal 2 og L’Oréal backstage, hvor der vil blive snakket om makeup og næste års sommer- mode. Er det noget for dig, er det en rigtig god idé at følge med på Helena’s blog de kommende dage.

Jeg selvfølgelig poste billeder fra selve ugen, så følg skarpt med her på siden – eller på min Facebook page - hvor jeg også vil poste billeder fra de forskellige events.

Det bliver en spændende uge!

VISION fashion fair will debut in August 2012 in the ‘old’, authentic Terminal-2 trade show venue Lokomotivværkstedet.

VISION is a biannual trade show based on an extended fusion of CPH Vision & Terminal-2 Fashion Fairs. By integrating both trade show universes in one united platform, exhibitors are given a wider playground and the visitors a stronger impression – as well as one less location to visit, during the hectic show days.

Being the most innovative fashion trade fair in Scandinavia, VISION offers exhibitors and buyers a remarkable space in an authentic locomotive venue. With more than 400 brands showcasing in the 20,000 square meters in the extended version of Lokomotivværkstedet, VISION provides the framework and leaves it to  the exhibitors, to create the (almost) limitless content.

VISION is a melting pot for buyers and the best contemporary brands of today and tomorrow. Showcasing a wide range of brands from the design-driven and established in SHINE, young and high street in SEEK, emerging talent in DAWN to exclusive urban in THE BOILER, denim innovative in FREE and artistic edgy in PRIVATE.

Kilde - www.cphvision.dk

Læs meget mere på www.cphvision.dk // www.copenhagenfashionfestival.com

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>