CPH VISION Party SS13

NO GUESTLIST – BY INVITATION ONLY

Copenhagen Fashion Week afslutter i år modeugen med den eksklusive fest VISION PARTY SS13. Eventet er større end nogensinde og samler den eksklusive skare af designere, fashion professionals, udvalgte besøgende, presse og VIP’s.

… and I’m going! – selvfølgelig med mit kamera i hånden. Så vil du kigge med over skulderen på den lukkede fest? Så følg med her på bloggen, eller på min lille Facebook page.

WHAT IS COPENHAGEN FASHION WEEK

Copenhagen Fashion Week er ugen, hvor skandinavisk mode fremviser dets potentiale. Under Vision’s tag mødes modeskabere, forhandlere og modeinteresserede i det smukke og historiske lokomotivværksted . Det er ugen hvor innovative, kreative og nyskabende ideer deles og hvor viden, erfaringer og netværk skabes.

VISION PARTY er kulminationen på den intense og hektisk uge, hvor et stort antal professionelle, designere, stylister, modeller, modeinteresseret, bloggers m.v. får mulighed for at afslutte modeugen i eksklusivt selskab med TOOMANYLEFTHANDS, DJ PHIL JONES, DJ MARTIN NYBYE, Dj Sebastian Vedelsby.

Mode kulturen er i dag en hybrid verden af erhvervsmæssige og æstetiske interesser, kommercielle og kunstneriske ambitioner. De indgår alle med samme naturlighed i museumsudstillinger, såvel som på magasin forsider.

VISION er en integreret del af dette innovative og formskabende felt, og med VISION PARTY faciliterer vi en begivenhed med kant og kvalitet. Skuespilhusets foyer og København, danner et unikt rum for modeskabende fashionistaer fra Skandinavien samt fra den internationale mode scene. Det er 5. gang, at Skuepilhuset danner rammerne for den eksklusive afslutningsfest VISION PARTY.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>