Photomeetup Copenhagen

Kender du til Danmarks største Photo meetup? Hvis ikke, så læs videre her.

Photomeetup Copenhagen er en stor begivenhed for fotografer, modeller og makeup artister (MUA), som foregår een gang om året. Det foregår på den måde, at man møder op på lokationen, finder sig en model, og skyder løs! Hvis man ikke lige selv kan finde én model, er der hjælpere man kan gå til, og de vil så finde en model til dig. Simpelt – og sjovt!

Sidste år deltog over 500 mennesker, og I år kommer der sikkert endnu flere. Altså, skulle der være god mulighed for at få skudt nogle gode billeder derude, og måske prøve noget nyt hvis man ikke er så meget inde i model og portræt verdenen.  Det er nemlig ikke kun proffer og folk der kender til dette, der kan deltage PMC! PMC er for ALLE og enhver – om det er model eller fotograf man har lyst til at prøve kræfter med! Så hvis du synes det lyder spændende, eller måske udfordrende, så kom frisk og deltag!

Ud over at løbe rundt og lege fotograf – eller model, er der også små mini-workshops, med bla. Michael Bang (som også er personen der holder dette show) og Adam Sund. Begge mini-workshops er gratis at deltage i.

- Jeg er derude, så hvis endelig du er frisk på nogle billeder, er du velkommen til at skrive her, eller prøve at finde mig på dagen! Håber vi ses!

Men tag da et kig på  photomeetup.dk hvor du kan læse meget mere om hvad der sker på selve dagen!

Facebook: facebook.com

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>