Velkommen

Det er sagt mange gange før, og nu siger jeg det igen! …
Velkommentil et helt nyt Hammelstrup.dk!

Lige i øjeblikket er her lidt tomt. Det skyldes at jeg først er ved at flytte rigtigt ind i disse dage. Designet af hjemmesiden er blevet anderledes, og forhåbentlig mere overskuelig.

Der vil løbende blive tilføjet nye billeder, og modeller, i galleriet. Der vil komme en projektside/portfolio, og der vil blive skrevet (forhåbentligt) nogle små nyttige, sjove og underlige indlæg i bloggen.

- Derud over vil jeg prøve at kick-starte min Facebook gruppe, som er lavet om til min lille personlige billed-facebook-gruppe-side. Hvad hedder det efterhånden? Anyhow! “Synes godt om” den på Facebook.com/Hammelstrup.dk

- Jeg håber vi ses!

2 Kommentars. Smid din kommentar nu:

  1. by Jesper

    Sikke et spændende nyt design…

    • by Rune

      Mange tak, Jesper!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>